Vår i Paris

Noe av det mest fantatiske med å bo i London er at vi kan ta toget til både Brussel og Paris på et par timer (ved hjelp av en tunnel under vann). Dette utnyttet vi oss av i helgen og dro til Paris for å møte noen belgiske venner. Det var et sårt etterlengtet avbrekk, med god mat, godt selskap og ikke minst nydelig vær.


 

Digg - rett og slett. For en fantastisk by. Nå må jeg skynde meg til skolen. Vi har en presentasjon om "HarperCollins' movie tie-ins for Fantastic Beasts". Kjenner det skal bli deilig å bli ferdig nå. Jeg har ambisjoner om å bli en bedre blogger - omtrent på lik linje som at jeg har ambisjoner om å skrive bok daglig, komme frampå på skolearbeidet igjen, spare penger, være sosial, trene mer og spise sunt - men man kan ikke alltid få til alt. 

Ha en nydelig start på uka, alle sammen. 

- Maja Olsen

3 kommentarer

lisarorvik

13.03.2017 kl.13:51

Så fantastisk, fine bilder :)

Lilli

13.03.2017 kl.15:56

Så herlig (:

Victoria Larsen

13.03.2017 kl.16:04

Så herlig! <3

Skriv en ny kommentar

Maja E V Olsen

Maja E V Olsen

23, Moss

Tar en master i Creative Writing and Publishing ved City, University of London. Har også en bachelor i Creative Writing and Film. Drømmen er å bli utgitt, og jeg holder for øyeblikket på med to romaner kalt The Land of What if og The No Child Policy. Skriver også noveller og filmmanus.

Kategorier

Arkiv

hits